Case

”Samenwerking: Ormer ICT x FNV (Federatie Nederlandse Vakbeweging”

Het afgelopen jaar heeft Roy van Wel de knoop doorgehakt om te starten als Interim IT consultant/manager. Begonnen als militair bij de Koninklijke Luchtmacht waar hij zijn carrière begon als Sergeant Specialist CIS (Communicatie Informatie Systemen). Later heeft hij zijn militaire pak ‘uitgetrokken’ en zijn carrière voortgezet als burgermedewerker voor het Ministerie van Defensie. Roy heeft inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring in de non-profitsector waarbij hij diverse technische- en managementfuncties heeft bekleed binnen het ICT domein. Toen hij begon als zelfstandige, kende hij Ormer ICT nog niet, maar hij raakte in gesprek toen hij een leuke opdracht online vond.

Roy van Wel - quote

Én die opdracht heeft hij gekregen. Momenteel voert hij zijn opdracht uit bij de FNV (Federatie Nederlandse Vakbeweging) waar hij werkzaam is als Interim Teamleider ICT. Hier geeft hij leiding aan de afdeling klant- en werkplekondersteuning en helpt hij de afdeling met de transitiefase die gestart is na een reorganisatie. Een opdracht die erg bij hem past omdat hij zich graag bezig houdt met verander- en verbeterprojecten. In een korte periode heeft hij, ondanks alle corona maatregelen, snel kennis kunnen maken met alle medewerkers. Roy vertelt: ‘’Ondanks de pittige uitdagingen en de noodzaak om werkzaamheden anders in te richten, heeft het team in een korte periode veel bereikt. De veerkracht van de mensen hier is erg groot, inclusief de drive om voor de FNV een goede dienstverlening neer te zetten. Hoewel de meeste mensen de FNV vaak alleen in actie zien in het nieuws, kan ik je zeggen dat deze passie en werkethiek door de hele werkorganisatie stroomt.’’

Waarom Ormer ICT

‘’Toen ik begon als zelfstandige liep ik tegen de uitdaging aan dat grotere non-profit- en overheidsorganisaties vaak niet rechtstreeks zakendoen met zzp’ers. Toen ik in gesprek raakte met Ormer ICT, heb ik niet lang getwijfeld om met ze te gaan samenwerken. Ook tijdens mijn huidige opdracht wordt contact goed onderhouden.

”Ormer ICT heeft de voorbereiding goed begeleid voor het kennismakingsgesprek bij de opdrachtgever”

Samenwerken met Ormer ICT

“Wanneer mijn opdracht bij FNV is afgelopen, ga ik zeker weer contact opnemen met Ormer ICT om te kijken of we samen een nieuwe opdrachtgever kunnen vinden, zodat we de samenwerking kunnen continueren. Ik kan andere IT-professionals zeker aanraden om te gaan samenwerken met Ormer ICT. Met name omdat het contact laagdrempelig is en ze goed op de hoogte zijn van de ins en outs van de opdrachtgevers.’’


Vind jouw uitdaging via Ormer ICT

De route naar succes

Stap 1

Sluit je bij ons aan!

Bekijk alle vacatures, doe een open sollicitatie of sluit je aan bij ons ZZP-netwerk.

Bekijk alle vacatures

Stap 2

Kennismaking met Ormer ICT

Bekijk hier hoe wij na jouw sollicitatie of aanmelding te werk gaan.

Bekijk het filmpje

Stap 3

Wij maken de juiste match

Hier laten we je zien hoe wij de meest uitdagende opdracht voor jou vinden.

Bekijk het filmpje

Stap 4

Start met jouw nieuwe uitdaging!

Gefeliciteerd! Vanaf nu geniet je van alle voordelen van een samenwerking met Ormer ICT.

Bekijk het filmpje

Contact

Interesse in samenwerking?

Wil je meer te weten komen? We leren je graag beter kennen zodat we alle mogelijkheden die we je te bieden hebben kunnen bespreken. Waar je ook staat in je IT-carrière en wat je specialisme ook is, wij hebben ervaring in het werken met IT-professionals zoals jij. Bel, mail of app mij of mijn collega’s gerust.