Michel Westdijk

Michel werkt sinds 1988 op het snijvlak van ICT en arbeidsbemiddeling. In 2006 besloot hij om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Samen met zijn zakenpartner richtte hij Ormer ICT Staffing op. Dit bedrijf richt zich op het oplossen van personele knelpunten binnen ICT afdelingen. Ormer ICT Staffing heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt en ook een aantal succesvolle overnames gedaan, waaronder Human Capital Partners.

Michel is sinds 2013 als directeur verantwoordelijk voor Ormer ICT Staffing en Human Capital Partners en zorgt dat de samenwerking met de zelfstandige partners goed verloopt. Michel is getrouwd, heeft een zoon en is woonachtig in Rockanje. In zijn vrije tijd speelt hij squash, badminton en gaat hij graag mountainbiken.

Waar staat Michel voor?

Michel staat voor een openheid en eerlijkheid, daarbij rekening houdend met de belangen van alle betrokkenen. Hij brengt mensen samen en stimuleert hen om zich te ontwikkelen. Hij vindt het belangrijk dat mensen het naar hun zin hebben op hun werk en dat iedereen zichzelf kan zijn. Daarom is er binnen het bedrijf ook aandacht en ruimte voor sport en andere activiteiten.