Human Capital Partners

Onze partners

De zelfstandige Recruiters van Human Capital Partners hebben jarenlange ervaring in het vinden van de perfecte kandidaat voor wervingsvacatures. Ze zullen er alles aan doen om de juiste match te maken tussen opdrachtgevers en kandidaten.

Michel Westdijk

Michel werkt sinds 1988 op het snijvlak van ICT en arbeidsbemiddeling. In 2006 besloot hij om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Samen met zijn zakenpartner richtte hij Ormer ICT Staffing op. Dit bedrijf richt zich op het oplossen van personele knelpunten binnen ICT afdelingen. Ormer ICT Staffing heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt en ook een aantal succesvolle overnames gedaan, waaronder Human Capital Partners.

Lees meer

Fred Baekers

Fred is sinds 2010 verbonden aan Human Capital Partners, een platform voor zelfstandige Business Partners. Het is zijn passie om vanuit een strategische samenwerking mensen en organisaties zorgvuldig en duurzaam bij elkaar te brengen met ICT als focus op het snijvlak met de Business.

Lees meer

Ook partner worden bij HCP?

Human Capital is in 2005 opgericht als een platform voor zelfstandig ondernemers op het gebied van ICT recruitment. Het platform richt zich op de werving van hooggekwalificeerde professionals binnen de ICT sector voor bedrijven die ondersteuning zoeken in het vinden de juiste kandidaten.

Partners zijn vanuit hun ondernemerschap het eerste aanspreekpunt voor onze klanten als het gaat om  het invullen van vaste  posities  binnen het werkveld ICT in de breedste zin van het woord.  Zij pakken het recruitment traject op van intake tot invulling en zij begeleiden de klant in dit proces.

Van partners verwachten wij dat ze ruime ervaring hebben op het gebied van ICT recruitment. Zij beschikken over een netwerk van klanten en kandidaten.

Herken je jezelf in dit profiel en wil je meer weten?  Neem contact met ons op en wij vertellen je onder het genot van een kop koffie wat de mogelijkheden zijn bij ons platform.

Contact

Meer weten over een partnerschap

Ormer ICT - neem contact op
Samen zoeken we naar de juiste oplossing