Over ons

Human Capital Partners

Human Capital Partners is een onafhankelijk executive search bureau en vanuit een succesvolle samenwerkingsstrategie en expertise met haar business partners al ruim 18 jaar actief in de markt van arbeidsbemiddeling.

IT Executive search

Over HCP

Binnen het IT-domein richten wij ons met name op HBO/WO kandidaten voor posities bij diverse opdrachtgevers in Nederland met de focus op een voor alle partijen duurzame relatie.

In onze aanpak zijn we recht door zee en transparant.

In onze werkwijze richten wij ons op ambitie, houding & gedrag en treden wij op als ambassadeur van zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Voor de juiste match bespreken we de openstaande positie, die wordt getoetst op haalbaarheid. Dit gebeurt in een iteratief proces omdat in de dynamische wereld van vandaag organisatorische veranderingen snel van invloed kunnen zijn.

In onze benadering lokaliseren wij vanuit ons netwerk potentiële kandidaten, die na een diepte-interview worden geselecteerd op kwaliteit en motivatie. Daarna voeren wij een referentiecheck uit en als alle seinen op groen staan, stellen wij het profiel van de kandidaat aan u voor. In dit proces begeleiden wij zowel de kandidaat als de klant tot een succesvolle match wordt bereikt.