Werving & Selectie

Op basis van werving en selectie kunnen wij uw IT-organisatie op de juiste sterkte brengen. Want naast een grote community met tijdelijke IT-consultants beschikt HCP ook over een groot netwerk binnen de arbeidsmarkt van IT-specialisten die zich beter voelen met een vaste baan dan binnen tijdelijke opdrachten.

Op momenten dat inhuur voor u even niet aan de orde is, vinden wij voor u de juiste nieuwe vaste medewerker. Ook dat doen we door een zeer gedegen en ISO-gecertificeerd wervingsproces, waarbij een sollicitant pas aan u wordt voorgesteld nadat onze recruiters ervan overtuigd zijn dat deze aan alle hard- en soft-skills voldoet en een optimale fit heeft met uw organisatie.

Omdat wij een rotsvast geloof hebben in onze werkwijze, is werving en selectie via HCP altijd op basis van no-cure, no pay. U bent ons geen start-fee verschuldigd en bovendien brengen wij de vergoeding voor een geslaagd traject pas na de proeftijd van de nieuwe medewerker in rekening.

Met bijna 20 jaar ervaring in het recruiten van IT-personeel durven wij te stellen dat u ook voor het werven van vast personeel bij HCP aan het juiste adres bent.